dressyrtävling 11.9 LC:1 2000 finskt

Upp åtta på morgonen för att ta ut hästarna.  Gick in och åt frukost sen ut igen för att fixa stallet och putsa och packa alla saker. Kom iväg en halvtimme senare än tänkt men det gjorde inte så mycket för väl på plats fick vi reda på att allt var försenat.
Fixade iordning hästarna genast och började skritta fram. Efter ett tag så började jag rida fram ordentligt i ridhuset, kändes riktikgt bra! Mossan var med på noterna.
Startade som tredje.
Inne på banan var hon först spänd och spanade efter Freddie, men då Lydi ställde sig nära staketet med honom så kunde hon lägga tankarna på det hon skulle.

Började inte världsbäst, lite vinglig uppridning och sned halt. Sen var det liet halvt och så kom höger galoppen och hon tog vänster istället, fattar inte, har jobbat sjukt mycket hela sommaren med förvänd galopp och då bara låser hon sig och vägrar göra nått! Men nu, nä nu kan hon nog...! Efter det skärpte jag verkligen till mig.
Då gick allt kanon! Är så himla nöjd med sista delen av programmet :D Hade en bra känsla och allt flöt på. Bara satt där och log!
Slutade på en andra placering som sagt! 64,5%

Tycker vi har blivit "säkrare" på banan, var mer avslappnat och så :) nu taggar vi nästa dressyrtävling! som tyvärr är först i oktober.

Någon som har bilder? :D

bild från dressyrweekend



Kommentarer
Postat av: Sarah

Grattis Lovisa! :)

2011-09-12 @ 13:30:00
URL: http://sarahshastliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0